MENIU

Un bărbat a încercat să iasă FĂRĂ SĂ PLĂTEASCĂ cu coșul plin de cumpărături dintr-un supermarket din Bistriţa. METODA INEDITĂ folosită - VIDEO

Furt supermarket/ Captură video

Situație incredibilă într-un supermarket din Bistrița. Un bărbat cu un coș de cumpărături plin cu produse a fost filmat în timp a scos coșul din magazin pe la casele de marcat expres, după care a ieşit din supermarket pe la casele de marcat cu casier, fără a plăti pentru ceea ce a cumpărat. Valoarea totală a produselor pe care bărbatul a încercat să le fure este de aproape 600 de lei. Incidentul s-a petrecut la începutul acestei săptămâni. 

Jandarmii spun că bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din Slatina, a ales de pe rafturile unui hipermarket din Bistriţa diverse produse alimentare cu care a umplut coșul de cumpărături. Apoi acesta a trecut de casa de marcat fără a-și manifesta intenția de a le achita, relatează publicația locală Timp Online.

"Metoda folosită de bărbatul în cauză a fost cel puţin inedită, acesta strecurând coşul plin cu produse în zona caselor de marcat expres, după care a ieşit pe la casele de marcat asistate”, spun jandarmii.

Reprezentanţii magazinului au solicitat intervenţia autorităţilor. 

Acesta a fost identificat iar pe numele său au fost emise acte de sesizare pentru infracţiunea de furt, care au fost predate poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.



Mai multe articole despre:
furt supermarket furt supermarket bistrita