MENIU

S-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Slatina! Moarte "trasă la indigo" după tragedia de la Timișoara

aruncat de pe bloc Slatina, sinucidere slatina, sarit de pe bloc slatina, sarit de pe bloc timisoara

Un bărbat a murit, joi, după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Slatina. Martorii spun că bărbatul nu locuia în acest bloc. Incidentul vine la doar 2 zile după ce o femeie de 33 de ani, împreună cu cei doi copii ai săi de 3 și, respectiv, 6 ani s-au aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara. 

Incident șocat petrecut în Slatina. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din oraș. Inițial s-a crezut că bărbatul a căzut. Ulterior s-a ajuns la concluzia că acesta a urcat, de fapt, până la etajul 10, a deschis o fereastră de pe casa scării și s-a aruncat în gol.

Medicii de pe ambulanță au declarat decesul imediat ce au ajuns la bărbatul căzut pe caldarâm, și asta deoarece acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

„Astăzi, 5 mai 2022, în jurul orei 12:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc de pe Bulevardul A. I. Cuza, din municipiul Slatina. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și mai multe echipaje de prim-ajutor. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul s-ar fi aruncat de pe casa scării, dintre etajele 9 și 10, a unui bloc, situat pe Bulevardul A. I. Cuza, din municipiul Slatina”, au declarat reprezentanții IPJ Olt, citați de Gazeta Oltului.

Potrivit sursei citate, trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență (SJU) Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În prezent, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea identității bărbatului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.