MENIU

Un bărbat a aruncat cu benzină pe fiul său și i-a dat foc - Individul a fost arestat

Un bărbat a aruncat cu benzină pe fiul său și i-a dat foc - Individul a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, băut, din localitatea Frecăței, din Tulcea, a aruncat cu benzină în holul casei și asupra fiului său în vârstă de 24 de ani, iar după a aprins substanța inflamabilă. Astfel, tânărul s-a ales cu arsuri pe circa 20-30% din suprafața corpului, conform Ziarul de Tulcea.

Inițial, tulceanul și-a amenințat întreaga familie că își dă foc, iar în cele din urmă a aruncat cu benzină în casă și a aprins substanța inflamabilă.

„Întrucât benzina  a fost aruncată şi în direcția fiului său, articolele de îmbrăcăminte ale acestuia au luat foc, flacăra cuprinzându-i zona pieptului, a gâtului şi a brațelor. Intervenția imediată a mamei a contribuit la stingerea focului care l-a cuprins”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Fiul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost arestat preventiv de Tribunalul Tulcea pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracţiunii de violență în familie, sub forma tentativei la infracţiunea de omor calificat comis prin cruzimi.

Mai multe articole despre:
barbat tulcea benzina