MENIU

Un băiat de 16 ani a dispărut fără urmă, în Maramureş. Mesajul cutremurător al mamei sale

Un băiat de 16 ani a dispărut fără urmă, în Maramureş. Mesajul cutremurător al mamei sale

Căutările continuă în Ocna Şugatag. Deocamdată, însă, din nefericire, fără succes. Adolescentul în vârstă de 16 ani din Sighetu Marmaţiei este de negăsit de trei zile, în pofida amplelor operaţiuni de căutare.

În cursul zilei de luni, pompierii sigheteni au intervenit cu un echipaj dotat cu barcă pneumatică. În ajutor le-a sărit un domn care deţine un sonar.Mai mult, s-a acţionat inclusiv cu drone. Poliţiştii l-au căutat pe Adrian cu opt câini specializaţi. Din nefericire, căutările nu s-au soldat cu vreun rezultat. De asemenea, în cursul nopţii, s-a utilizat un aparat cu termoviziune, cu care s-au cercetat împrejurimile, scrie infomm.ro.

Căutările au fost reluate marţi. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de pompieri din Baia Mare, dotat cu barcă pneumatică şi sonar.

Mama îndurerată a postat pe facebook un nou mesaj prin care solicită ajutorul. "Copilul meu nu a fost găsit, ajutaţi-mă vă rog cu tot ce se poate, rugaţi-vă la toate bisericile să ne ajute Dumnezeu să-l găsim. Nu se poate, nu l-a înghiţit pământul. Noi şi autorităţile facem tot ce ne stă în putinţă, căutările sunt mixte, dar fără rezultat. Cea mai mică informaţie ne poate ajută. Vă rog din suflet ajutaţi-mă! A dispărut sâmbătă seara în Ocna Şugatag la cabanele de lângă lac", a scris Anişoara C.

Mai multe articole despre:
Maramureş copil dispărut