MENIU

Un băiat de 10 ani a căzut de la etajul I al unei clădiri dezafectate din jud. Botoșani! Un elicopter SMURD îl va transporta de la Dorohoi la Iași

Elicopter SMURD / Arhivă foto

Un băiat de 10 ani a căzut, vineri, de la circa patru metri, de la etajul I al unei clădiri dezafectate din Dorohoi, judeţul Botoşani. La ora transmiterii acestei știri, băiatul era inconştient şi urma să fie transportat cu elicopterul SMURD de la Spitalul Municipal Dorohoi la un spital din Iaşi. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Potrivit ISU Botoşani, incidentul a avut loc, vineri după-amiază, la Dorohoi.

”Din primele informaţii, acesta s-a prăbuşit în gol de la aproximativ patru metri”, a transmis sursa citată.
 
Autoritățile au fost alertate de o femeie, iar acolo s-au deplasat echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD. 
 
”Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi. Acesta este inconştient şi urmează să fie transferat la un spital de specialitate din Iaşi cu ajutorul elicopterului SMURD, care va ateriza pe Stadionul 1 Mai din Dorohoi. Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări”, a precizat ISU Botoşani.