MENIU

Un avocat orădean și două angajate ale Tribunalului Bihor, trimiși în judecată de procurorii DNA! Vezi care sunt acuzațiile

avocat oradean

Un avocat din cadrul Baroului Bihor și două angajate ale Tribunalului Bihor au fost trimiși în judecată de procurorii DNA pentru comiterea mai multor infracțiuni de fals, sustragere sau distrugere de înscrisuri oficiale și abuz în serviciu.

Potrivit DNA, avocatul din cadrul Baroului Bihor este acuzat de fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, complicitate la sustragere sau distrugere de înscrisuri în formă continuată  și instigare la abuz în serviciu în formă continuată.

BOTĂU NICOLETA FLORINA, la data faptelor grefier în cadrul Tribunalului Bihor, este acuzată de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, complicitate la sustragere sau distrugere de înscrisuri în formă continuată și abuz în serviciu în formă continuată.

TAMAȘ VIORICA, la data faptelor funcționar la compartimentul de registratură din cadrul Tribunalului Bihor, este acuzată de fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată și abuz în serviciu în formă continuată.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada ianuarie – martie 2013, pe rolul Tribunalului Bihor se aflau foarte multe cereri de chemare în judecată, în contradictoriu cu Instituția Prefectului Județului Bihor – Serviciul Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Autovehicule Bihor, formulate de mai multe persoane care solicitau obligarea la înmatricularea autoturismelor fără plata taxei de poluare, instituită de O.U.G. nr. 50/2008.

Citește continuarea pe realitateadeoradea.net

Mai multe articole despre:
dna