MENIU

Un avion cu 234 de oameni la bord a aterizat forțat într-un lan de porumb. Imagini dramatice

Un avion de pasageri care decolase de la Moscova a aterizat de urgență într-un lan de porumb, joi dimineață.

Pasageri dezorientați, într-un lan de porumb, abia coborâți dintr-un avion care s-a aflat la câțiva pași de o mare tragedie: acestea sunt imaginile care circulă pe rețelele sociale din Rusia.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO

Compania aeriană Ural Airlines a anunțat că o aeronavă de pasageri Airbus A321 a efectuat o aterizate de urgență într-un lan de porumb după ce un stol de păsări i-a lovit ambele motoare.

”Am avut o aterizare de urgență în Zhukovski. Păsările au intrat în ambele motoare. Motoarele s-au oprit, iar echipajul a efectuat aterizarea la un kilometru distanță de pistă”, a declarat directorul general al Ural Airlines, Serghei Skuratovбo, citat de Tass. 

Unele informații sunt contradictorii. Un incendiu a fost anunțat, iar imaginile arată și spuma folosită pentru stingerea acestuia, dar oficialii companiei spun că nu au existat flăcări. 

Tass mai spune că un motor s-ar fi desprins în timpul aterizării forțate, pe burtă, a aeronavei. 

Zborul U6178 decolase de la Moscova și ar fi trebuit să ajungă la Simferopol, în Crimeea. Inițial nu au fost anunțate victime, dar mai multe ambulanțe și două elicoptere au fost trimise, iar unii pasageri au fost tratați la fața locului.

În cele din urmă, autoritățile au precizat că 23 de oameni au fost răniți, doar unul serios însă. Avionul avea 234 de oameni la bord, inclusiv șapte membri ai echipajului.

Mai multe articole despre:
aterizare de urgenţă Airbus A321 Ural Airlines