MENIU

Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce un pasager a făcut infarct - Care este starea sa acum

Aterizare de urgenta

Un avion a aterizat de urgență pe aeroportul din Otopeni, după ce unui bărbat i s-a făcut rău. Aeronava decolase din Polonia și urma să ajungă în Antalya.  Aeronava aparține unei companii care nu operează pe teritoriul României. Solicitarea pentru aterizarea de urgență a venit după ce un bărbat ar fi sferit un stop cardio-respirator. După aterizare, starea bărbatului a fost stabilizată de echipajul medical al aeroportului. 

UPDATE: Autoritățile au anunțat că pasagerul a fost transportat la spital și se află în siguranță: "Încă o intervenție de urgență rezolvată cu succes de echipa medicală a Aeroportului Internațional Henri Coandă București
 
Astăzi, sâmbătă, 17.09.2022, Serviciul de Asistență Medicală al Aeroportului Internațional Henri Coandă București a reușit să intervină cu succes și să salveze viața unui pasager în vârstă de 66 de ani.
 
Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Corendon Airlines, care efectua un zbor pe pe ruta Katowice (Polonia) – Antalya (Turcia). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07:45.
 
Echipa Serviciului de Asistență Medicală a aeroportului a reușit să stabilizeze pasagerul cu afecțiuni cardiace, după aproximativ 30 minute de la aterizare.
 
Pasagerul a fost transportat în stare stabilă la Spitalul Elias din București.
 
Aeronava companiei aeriene Corendon Airlines a decolat de pe AIHCB la ora 09.00, continuându-și cursa către Antalya", se anunță într-un comunicat de presă.

 

Știrea inițială: Aeronava a decolat în această dimineață din Katowice - Polonia și trebuia să ajungă în Antalya - Turcia. Avionul a aterizat de urgență pe Otopeni deoarece un pasager a suferit un infarct și a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Din primele informații e vorba de o aeronavă care aparține unei companii care nu operează în România. Cadrele medicale au intervenit imediat la fața locului, este vorba de un bărbat care a suferit un infarct. Pentru moment nu există informații despre starea sa.

 

 

Mai multe articole despre:
otopeni avion