MENIU

Un angajat al Televiziunii române s-a aruncat de pe clădire și a murit - Desfășurare impresionantă de forțe

Un angajat al TVR s-a aruncat de pe clădire

Un angajat al Televiziunii Române s-a aruncat de pe clădire și a murit. Este desfășurare impresionantă de forțe la sediul TVR.

Bărbatul avea aproximativ 50 de ani și ar fi fost angajat al Departamentului de Sport al Televiziunii Române.

Nu se știe până în acest moment ce l-a determinat să facă acest gest.

„La obiectivul Societatea Română de Televiziune, în jurul orelor 13.50, un angajat al instituției s-a aruncat de pe clădirea turn aflată în curtea obiectivului, decedând în urma impactului cu solul. La fața locului urmează a se prezenta ambulanța și un echipaj de poliție pentru constatarea decesului și clarificarea împrejurărilor”, se arată într-o informare de presă.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ambulanței, cu paramedici, dar și polițiști care au preluat investigarea cazului.

"Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea unei societăţi a fost găsit decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălţime", informează Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri - Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, arată sursa citată. 

Mai multe articole despre:
tvr sofer mort cladire