MENIU

Un alt lider nemulțumit din PSD face un rechizitoriu dur la adresa conducerii

Radu Moldovan

Liderul PSD din Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan a spus într-o conferință de presă organizată vineri că nu e de acord cu situația generată de disputele din partid. ”Oamenii s-au săturat!”, spune Moldovan.

Liderul PSD din Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan a recunoscut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că în PSD sunt lucruri şi fapte care nu ar trebui să se întâmple. El a precizat că poate să comenteze întreaga situaţie, mai ales că „ am respectat chiar şi cutumele cu rufele pe care trebuie să le spălăm în familie, adică le-am spus ceea ce cred la ultima noastră şedinţă", a spus Moldovan.

Liderul social-democrat a apreciat că dacă ar fi un politician abil, ar spune că nu doreşte să comenteze situaţia, însă „eu fac parte din acei politicieni care îşi asumă şi bunele dar şi relele dintr-un partid politic".

Radu Moldovan: „I-am spus domnului Tudose dar şi colegilor mei din CEx că aş fi fost încântat ca la începutul Anului Centenarului să aud din partea Guvernului, a coaliţiei de guvernare, chiar a PSD, care sunt proiectele pentru acest an în care sărbătorim Centenarul, cum vom face ca evenimentele de la nivelul fiecărui judeţ să fie cuprinse într-un mare proiect naţional şi alte probleme de acest gen şi, prin care să onorăm aşa cum e normal şi frumos cei 100 de ani care se împlinesc de la Marea Unire", a precizat Radu Moldovan.

De asemenea, Radu Moldovan a mai explicat că o altă mare problemă pe care actuala guvernare ar trebui să o rezolve este cea a restructurării statului român, deoarece: „ România, membră a Uniunii Europene, funcţionează în 2018, cu structuri organizaţionale crate în timpul regimului comunist. Avem o administraţie centrală gigant şi, care trebuie reformată fundamental pentru a deveni eficientă, profesionistă, pentru a face faţă cerinţelor Uniunii Europene. Reforma trebuie să reducă numărul de agenţii, de instituţii deconcentrate, de toate acele structuri care se spune că se autofinaţează, dar, noi ştim că nu se întâmplă acest lucru".

Sursa

Mai multe articole despre:
Mihai Tudose