MENIU

Un adult și un copil răniți, în urma unui accident violent produs pe Centura Brașovului - Circulația, blocată pe un sens

Accident Centură Brașov/ Captură foto: newsbv.ro

Impact violent într un autobuz, un camion şi un autoturism, joi seara, pe centura municipiului Braşov. Un adult şi un copil au fost răniţi. Din informațiile existente, în autobuz nu se aflau călători. Circulația se desfășoară cu restricții, anunță poliția.

Accidentul s-a produs la intrarea pe Centura municipiului Braşov dinspre Cristian, în zona Autoliv, fiind implicate un autobuz fără călători, un camion şi un autoturism, relatează News.ro.

”În urma accidentului au rezultat 2 victime (un adult şi un copil), conştiente. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, 2 echipaje SMURD, o ambulanţă SAJ. Se intervine pentru evaluarea medicală a victimelor şi pentru acordarea asistenţei medicale necesară, cât şi pentru asigurarea măsurilor care se impun la faţa locului”, a transmis ISU Braşov.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia este oprită pe direcţia Râşnov-Braşov ale 1K, sensurile de deplasare fiind delimitate cu parapet.

Şoferii pot folosi ca rută alternativă DN 73 Râşnov – Braşov. Se estimează reluarea traficului în condiţii normale după ora 18.00.

Mai multe articole despre:
accident accident centura brasov raniti copil ranit