MENIU

Un actor român a plătit 30.000 de euro într-un club de fițe de pe litoral - Pe ce a dat suma fabuloasă

Club de fite din Mamaia

Notă de plată halucinantă într-un club de fițe din Mamaia.

Notă de plată astronomică plătită de un actor într-un club de fițe din Mamaia. Este vorba despre Mihai Popescu, cel care a jucat în filmul produs de Codin Maticiuc.

Vedeta a scos din buzunar aproape 30.000 de euro pentru o noapte de distracție. După ce și-a făcut încălzirea cu băutură fină, actorul a dat lovitura cu șampanie scumpă, adusă în mare stil, cu alai de artificii. 

Cluburile de pe litoral au fost neîncăpătoare în acest weekend, iar proprietarii localurilor aproape că le-au întins covorul roșu petrecăreților care au lăsat note de plată uriașe. Distracția pe litoral costă. A simțit-o pe pielea lui chiar actorul Mihai Popescu, cel care a plătit pentru o noapte într-un club de fițe din Mamaia aproape 30 de mii de euro.

Actorul alături de câțiva prieteni, dar și de iubita sa, a avut parte de distracție la cote înalte. Șampanie scumpă, adusă cu alai și artificii, cu asta s-au lăudat petrecăreții pe rețelele de socializare.

După ce a plătit nota de plată din club, actorul a plecat direct la aeroport și a zburat spre Miami, SUA, acolo unde și locuiește. 

Mai multe articole despre:
nota de plata actor constanta