MENIU

Ultima zi a tânărului care a murit, suspect, la Mamaia. Mesajul său de pe Facebook e CUTREMURĂTOR

<p>Ultima zi din viaţa lui Marian, tanarul de 24 de ani care a murit in mod suspect, intr-un club din Mamaia</p>
<p>Ultima zi din viaţa lui Marian, tanarul de 24 de ani care a murit in mod suspect, intr-un club din Mamaia</p>

La doar 24 de ani, Marian Mezdrea avea toata viata inainte. Tanarul se afla pe litoral pentru cateva zile de distractie, dar totul s-a terminat cu o tragedie.

Marian Mezdrea se afla alaturi de prietenii sai intr-un club din statiunea Mamaia, iar noaptea incepuse bine pentru el, scrie Cancan.ro.

De altfel, in ultima sa postare pe Facebook, pusa cu cateva ore inainte sa moara, tanarul parea bine-dispus: "Lasa ca e bine!"

Un prieten al tanarului, care s-a intalnit cu el chiar in aceea zi, ne-a spus ca Marian era un tip de treaba, la locul lui. "A venit pe la mine sa ma vada. Stiu ca era un baiat cuminte, nu stiu daca a luat substante halucinogene. Stiu doar ca prietenii s-au chinuit doua ore sa il tina in viata", ne-a zis acesta.

Tanarul a studiat la Academia de Studii Economice, iar in prezent lucra la o firma de transport produse petroliere. Ca sa se destreseze dupa o saptamana grea de munca, el a dat o fuga la mare, iar noaptea de smabata spre duminica a petrecut-o intr-un club din Mamaia.

La un moment-dat, tanarului i s-a facut rau. Prietenii sai au facut tot ce au putut ca sa il tina in viata pana a venit Ambulanta, dar a fost in zadar. Potrivit martorilor, Marian a ajuns decedat la Spitalul Judetean.

Potrivit site-ului reporterntv.ro, doctorii de aici nu exclud posibilitatea ca stopul cardio-respirator sa fi fost cauzat de consumul de alcool sau de substante halucinogene, mai ales ca Marian nu suferea de nicio boala.

Mai multe articole despre:
deces Mamaia club spitalul judeţean marian