MENIU

Ultima oră în cazul lui Mario Iorgulescu! Ce se întâmplă cu dosarul în care este anchetat

Procurorii Parchetului Tribunalului București au preluat de la parchetul de sector dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu și în care și-a pierdut viața un tânăr. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, se află în continuare în stare gravă la spital.

Parchetul Tribunalului București se va ocupa de dosarul privind accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu, potrivit Mediafax. Inițial, dosarul a fost la procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1.

Decizia a fost luată având în vedere complexitatea cauzei.

Dosarul este in rem, iar cercetările vizează infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.

În urmă cu o săptămână, Mario Iorgulescu a fost internat de urgență la Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. Starea sa este, în continuare, gravă.

Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier grav, duminică, 8 septembrie, după ce a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. Acesta a murit pe loc.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, se afla într-un autoturism marca Aston Martin și circula pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța.

Mario Iorgulescu avea atunci o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. O concentrație de 1,96 g/l în sânge este echivalentă cu una de 0,86 mg/l în aerul expirat.

De asemenea, consumase și cocaină înainte de a provoca accidentul.

Mario Iorgulescu a rămas și fără permis după coliziune.