MENIU

Ultima fotografie cu Ilie Balaci pe stadion! Era supărat pe lumea fotbalului

Ultima fotografie care-l surprinde pe Ilie Balaci în public, pe Arena Naţională, a fost făcută de Libertatea, la meciul de duminica trecută, dintre România şi Serbia. Fostul mare fotbalist n-a dorit să stea în tribuna oficială sau în loje, supărat că nepotul său ar fi fost umilit la o selecţie FRF pentru loturile naționale de juniori. 

Contactat telefonic a doua zi după meciul România – Serbia, Balaci n-a dorit să dea amploare incidentului şi n-a intrat în conflict cu federația, dar faptul că a preferat să stea în printre spectatori spune totul despre starea lui de spirit, scrie libertatea.ro.

În schimb, fiica sa, Lorena, a fost mult mai vocală: „Aceștia sunt cei care conduc fotbalul românesc… Din acest motiv, tata stă la tribuna I. Poate nu a fost suficient de mare fotbalist. Orice ar fi, și tata, și Ati (n.r. – Atanas, nepotul lui Balaci) iubesc echipa națională'.(..)

Într-o postare mai veche, imediat după incidentul de la selecţia pentru naţionalele de juniori, Lorena a fost şi mai vehementă: "Pentru toate lacrimile copilului meu voi cere explicaţii în ordine ierarhică domnilor Geolgău, Stoichiţă şi Burleanu!"

sursă foto: libertatea.ro

Mai multe articole despre:
Balaci