MENIU

Uleiul care înlătură rapid durerile articulare şi cervicale, artrita şi guta

Uleiul care înlătură rapid durerile articulare şi cervicale, artrita şi guta

Daca suferiti din cauza durerilor articulare, trebuie sa masati locurile dureroase cu acest ulei de 2-3 ori pe zi. Astfel, veti obtine un efect analgezic persistent.

Ingrediente:

500 g de flori de papadie; un litru de ulei calitativ de floarea-soarelui (presat la rece).

Mod de preparare:

Culegeti florile de papadie pe timp uscat si insorit. Puneti-le intr-un borcan de 1.5 litri. Nu trebuie sa le spalati. Acoperiti-le in totalitate cu ulei. Acoperiti borcanul cu tifon, fixandu-l bine de gatul lui. Puneti borcanul intr-un loc insorit si lasati-i continutul sa se odihneasca pe parcursul a 3 saptamani. Cum numai florile vor deveni maronii, strecurati uleiul printr-o strecuratoare tapetata cu tifon, transferandu-l intr-un recipient sterilizat, fabricat din sticla intunecata. Pastrati uleiul tamaduitor intr-un loc racoros si intunecos.

Potrivit bzi.ro, acest extract de papadie este eficient in tratamentul afectiunilor hepatice, litiazei biliare, constipatiilor frecvente, diferitor patologii gastro-intestinale (gastrite, colite) si in calitate de remediu coleretic. Luati cate o lingura de ulei de 3 ori/zi, in timpul mesei.

Mai multe articole despre:
artrită guta ulei păpădie