MENIU

Uită de centrală! Cum să te încălzeşti iarna cu 2 lei pe zi salvând planeta!

Uită de centrală! Cum să te încălzeşti iarna cu 2 lei pe zi salvând planeta!

Cum să te încălzeşti iarnă şi să scapi de taxele mari la întreţinere? Nu, nu trebuie să dormi îmbrăcat şi cu două plăpumi pe tine. E mult mai simplu şi poţi încălzi fiecare încăpere cu numai 2 lei pe zi.

Trebuie doar să urmezi sfaturile unui utilizator youtube, Dylan Winter, care a reuşit să-şi încălzească casă într-un mod simplu şi original. Avem nevoie de numai câteva lucruri simple. O tavă metalică de cozonaci, două ghivece de ceramică de mărimi diferite şi lumânări-pastilă.

Pentru început punem trei-patru lumânări pastilă aprinse pe tavă de metal, pe care o plasăm pe o suprafaţă care se poate încălzi. Le acoperim cu ghiveciul mai mic. Pe gaura de scurgere a ghiveciului punem bănuţul acela ce rămâne după ce se consumă o lumânare, cel care ţine fitilul. Apoi punem celălat ghiveci, mai mare.

Lumânările încălzesc aerul dintre cele două ghivece. Cum căldură tinde să urce, datorită apariţiei unui curent de convectie între aerul cald şi cel rece, aerul cald iese pe gaură de scurgere a ghiveciului mai mare şi prin partea de jos a tăvii, cee ce face ca încăperea în care este pusă instalaţia să se încălzească.

Dylan Winter explică că pentru încălzirea unei încăperi normale, e nevoie de patru lumânări dimineaţa şi patru seara.

După ce a auzit şi a văzut filmuleţul compatriotului său, şeful pompierilor londonezi a cerut mare atenţie la aprinsul lumânărilor şi supravegherea lor, pentru că există pericol de incendiu.

OFERTE FOARTE BUNE LA eMAG! LE POTI CONSULTA AICI!!!