MENIU

Uită de calorii! Dacă vrei să slăbeşti ar trebuie să numeri chimicalele care se găsesc în alimente

<p>Uită de calorii! Dacă vrei să slăbeşti ar trebuie să numeri chimicalele care se găsesc &icirc;n alimente</p>

Dacă vrei să te apuci de o dietă, nu ar trebui săte uiţi la calorii, ci la chimicalele care se găsesc în alimente pe care le mănânci, atrag atenţia doctorii.

Uită de calorii! Dacă vrei să slăbeşti ar trebuie să numeri chimicalele care se găsesc în alimente pe care le mănânci, nu caloriile, atrag atenţia medicii.

Cu toate că am fost obişnuiţi să numărăm calorii din alimentele pe care le mâncăm atunci când vrem să slăbim, medicii spun că, de fapt, ar trebuie să ne uităm mai debgrabă la chimicalele pe care le cumpărăm.

Aceştia afirmă că încă nu ştim cu exactitate ce efect au, pe termen lung, substanțele utilizate pentru conservarea, cele care dau anumite arome sau coloranţii, potrivit dailymail.co.uk.

Dr. Sally Norton a afirmat că în mod greşit credem că dacă reducem numărul de colarii vom slăbi. De fapt, nu este deloc aşa şi facem o mare greşeală.

Astfel, ajungem să nu ne mai uităm la ceea ce conţin produsele pe care le consumăm (grăsimi şi zahăr în exces, chimicale, coloranţi etc). Acest lucru nu poate deloc să ne ajute, deoarece pentru a slăbi trebuie să ne obişnuim organismul cu o dietă sănătoasă.

Mai multe articole despre:
dietă alimente chimicale calorii