MENIU

Udrea REFUZĂ să-și vadă fiica în închisoare, deși are dreptul să primească vizite. Care este MOTIVUL

Elena Udrea

Elena Udrea refuză să-și vadă fiica în închisoare, deși are dreptul să primească vizite din partea rudelor și apropiaților. O spune șeful sindicaliștilor din penitenciare, care a făcut o serie de dezvăluiri despre detenția fostului ministru. Elena Udrea este încarcerată la Penitenciarul Târgșor de mai bine de o lună, după ce a fost extrădată din Bulgaria. Aceasta încearcă pe toate căile să scape de pedeapsa din dosarul "Gala Bute". 

Elena Udrea nu vrea ca fiica ei în vârstă de 3 ani să o vadă în spatele gratiilor, motiv pentru care își minte copilul că este plecată la muncă in Italia - o practică des întâlnită în penitenciarele românești, potrivit liderului Federației Sindicatelor din Penitenciare. 

Acesta a infirmat zvonurile potrivit fostul ministru al Dezvoltării și Turismului ar fi în greva foamei și că ar fi slăbit 10 kg de când este încarcerată la penitenciarul Târgșor. 

Elena Udrea se află în închisoare de mai bine de o lună, de când a fost extrădată în țara noastră din Bulgaria, acolo unde a fost prinsă la începutul lunii aprilie, după ce fugise din țară. S-a întâmplat acest lucru chiar în ziua în care instanța supremă a decis să mențină sentința de 6 ani de închisoare din dosarul "Gala Bute" ]n cazul fostului ministru. 

Elena Udrea a încercat pe mai multe căi să scape de executarea pedepsei, însă eforturiel sale nu au avut succes.

Aceasta mai are însă la dispoziție o ultimă cale extraordinară de atac pentru a obține casarea sentinței, și anume recursul în casație care se va judeca în toamnă.