MENIU

Kelemen Hunor, atac la Klaus Iohannis

Kelemen Hunor își atacă rivalii din cursa pentru Cotroceni! Liderul UDMR îi avertizează pe Klaus Iohannis și Dan Barna că este nevoie să se iasă din mediocritate pentru a avea o țară normală și fericită. Actualului șef al statului, Klaus Iohannis, îi reproșează că nu a fost mai implicat și preocupat față de problemele românilor.

Liderul UDMR a făcut aluzie și la sloganurile de campanie ale lui Klaus Iohannis (Pentru o Românie normală) și Dan Barna (Fericiți în România).

„Astăzi e puțin să avem o țară normală, e nevoie de mai mult. Trebuie să vorbim de educație, de cercetare, de la Educație pleacă totul, Nu prin politică se asigură fericirea cetățenilor. Trebuie să avem viziuni, proiecte mărețe, și atunci sigur vom ieși din mediocritate”, a declarat Hunor.

El i-a reproșat lui Klaus Iohannis că nu a fost destul de implicat în viața țării.

„Cred că președintele nu trebuie să fie pompier, trebuie să fie președinte, nu jucător”, a adăugat liderul UDMR.

„Aveam mai multe așteptări de la Iohannis când a câștigat în 2014. Mai multă implicare, preocupare față de problemele societății, mai multă prezență”, a explicat Kelemen.

Întrebat de jurnaliști despre convingerea că va ajunge în turul doi cu Theodor Paleologu, candidat PMP, Kelemen Hunor a spus că „ar fi extrem de interesant să fiu cu Paleologu în turul doi, ar fi un tur doi minunat, și dezbaterea, și rezultatul”.

Candidatul UDMR a vorbit despre sloganul ales pentru campania sa pentru Cotroceni -  „Respect”: „Oamenii așteaptă respect din partea instituțiilor statului, după aceea și cetățenii vor respecta statul. Așa apare încrederea”.

„Mi-e dor de o țară mai bună, mai faină”, a adăugat Kelemen Hunor.

La sosirea la sediul BEC, președintele UDMR a surprins prin mijlocul inedit de transport ales. Kelemen Hunor a venit pe trotinetă, una electrică, dar numai de la mașină până la sediul .

„Am venit cu această trotinetă electrică ca să dau un mesaj pentru fiecare cetățean. Să folosim mai puțin mașinile, să avem grijă de mediu, de viitorul copiilor noștri și să nu îngrădim dreptul nimănui de a folosi bicicleta și trotineta”, și-a explicat gestul Kelemen Hunor.