MENIU

Turişti blocaţi la o cabană din Argeş

Turişti blocaţi la o cabană din Argeş

Mai mulți turiști rămași blocați la o cabană pe Valea Vâlsanului, în județul Argeș, au cerut ajutor pentru a coborî de pe munte, autoritățile intervenind cu un excavator pentru a putea ajunge la ei.

Un număr de 14 turiști rămași blocați la o cabană de pe Valea Vâlsanului, în județul Argeș, au solicitat intervenția autorităților pentru a putea coborî de pe munte, au declarat reprezentanți Poliției Argeș.

Cei 14 turiști nu au probleme de sănătate, au urcat cu patru mașini la cabana din munte, dar nu mai pot coborî în condiţiile în care drumul a devenit inaccesibil.

Reprezentanți ai Salvamont Argeș au declarat că vânătorii de munte vor interveni cu un excavator și se estimează că în cel mult o oră cei 14 turiști vor putea fi coborâți de la Valea Vâlsanului.

Potrivit ultimei informări a ANM, judeţele Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu, municipiul Bucureşti, Ilfov şi Prahova vor trece de la codul portocaliu la cel galben începând cu ora 21.00, iar judeţele Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Olt şi Dolj vor ieşi de sub codul galben tot duminică, la ora 21.00.

Mai multe articole despre:
Argeş turişti blocaţi cabană