MENIU

Episod halucinant cu fostul șef de la Crimă Organizată. Cum a vorbit Daniel Horodniceanu cu polițiștii care l-au oprit în trafic - VIDEO

Episod halucinată cu fostul șef DIICOT, oprit de poliție pe un drum din Iași. Procurorul are o atitudine arogantă față de agenții de la rutieră după ce aceștia l-au tras pe dreapta pentru o depășire neregulamentară. Fostul șef DIICOT, și actual vicepreședinte CSM, Daniel Horodniceanu este revoltat de faptul că a fost pus să se legitimeze și le reproșează polițiștilor că ar trebui să îl cunoască. 

Scena s-a petrecut la un control de rutină în județul Iași pentru un control de rutină, potrivit unei filmări publicate de jurnalist.ro.

Deranjat de faptul că i s-au cerut actele la control, Horodniceanu le atrage atenția agenților că el a condus structura de combatere a crimei organizate și că toți polițiștii din județ îl cunosc. „Faceți cu mine chestii d-astea?”, afirmă fostul șef DIICOT.

 

Realitatea Plus a încercat să-l contacteze pe procurorul Horodiniceanu, dar la ora difuzării știrii n-a obținut o reacție din partea acestuia.

 

DIALOGUL DANIEL HORODNICEANU (D.H.) - POLIȚIST (P).

D.H.: Dumneavoastră, acum, în momentul ăsta, de ce m-ați oprit?

P: Pentru că ne-ați depășit...

D.H: Așa, și? Nu am voie să vă depășesc?

P: Este limită de 50.

D.H: Sunt procuror șef Horodniceanu de la Crimă Organizată. Nu mă cunoașteți?

P: Dați-mi, vă rog, documentele.

D.H: Dar de ce nu mă cunoașteți oare?

P: Și polița de asigurare.

D.H: Polița o s-o căutați pe internet.

P: Deci dumneavoastră aveți posibilitatea să mi-o prezentați fizic sau în format electronic. Nu este obligația noastră, ca polițiști, să vă căutăm polița de asigurare.

D.H: Și dacă nu o am, ce faceți? (...) Eu sunt procuror de 25 de ani, dumneata de când ești polițist?

D.H.: Dumneavoastră m-ați oprit pe mine că eu am avut tupeul să vă depășesc. Exact asta a fost! (...) Nu văd cum ați putea să aveți tupeul ăsta cu un procuror care a condus structura de Crimă Organizată a țării ăsteia.

D.H.: Eu sunt în măsură să fac orice!

P: Ceea ce ne-a deranjat pe noi a fost atitudinea dumneavoastră!

D.H.:  Dar știți ce mă miră? Chiar spuneți că nu mă cunoașteți! Pe mine mă cunoaște toată poliția din județ.

 

 
Mai multe articole despre:
Horodniceanu scandal sef DIICOT video tupeu