MENIU

Tudose, mișcare-surpriză înainte de ZIUA Z când i se decide soarta

Premierul Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose face o mișcare-surpriză înainte de ziua ședinței de urgență din PSD, ședință care i-ar putea decide soarta.

Potrivit unor surse apropiate premierului, citate în presa centrală, premierul Mihai Tudose se va întâlni în această seară cu aliații săi și va pune la punct strategia pentru mâine.

În interiorul PSD, taberele sunt împărțite între Liviu Dragnea și Mihai Tudose, iar raportul de forțe este aproximativ egal în acest moment, potrivit surselor Realitatea TV.

Totodată, Comitetul Executiv Național a fost amânat cu două ore pentru ca toți liderii de filiale să fie în București și, în plus, să poată să participe și premierul Mihai Tudose. Membrii CExN au primit un SMS oficial de convocare pentru luni la ora 16:00.

Aproximativ 20 de filiale județene ale PSD s-au strâns în spatele liderului PSD, Liviu Dragnea, în timp ce alte 20 de filiale îl susține pe șeful Guvernului.

Premierul Mihai Tudose a atras alături de el mai mulți miniștri și lideri de filială. Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, cel al Turismului, Mircea Dobre, dar și ministrul Fondurilor Europene sau vicepremierul Marcel Ciolacu se poziționează în spatele premierului.

Mai multe articole despre:
Mihai Tudose