MENIU

Tudorel Toader, spectacol gratuit înaintea anunţului despre Kovesi. A cerut un podium, apoi...

Până să facă marele anunţ despre Laura Codruța Kovesi, Tudorel Toader a dat un spectacol inedit la Ministerul Justiției. A cerut un podium ca să poată fi văzut mai bine ("Vreți să aducem podiumul?"), apoi a refuzat să se urce pe el ("Nooo, este prea mare. Nu mă urc pe el"), a ținut imediat să se delimiteze, "o să rezulte că este la cererea dumneavoastră, nu a mea", apoi a trecut la "amintiri din copilărie", a ignorat întrebările jurnaliştilor şi a promis o conferinţă de presă, la o dată necunoscută.

Vezi, mai jos, imaginile filmate de jurnalistul realitatea.net, Cristian Otopeanu, prezent în Sala de Consiliu de la Ministerul Justiției!

Ministrul Justiției nu a vrut să înceapă prezentarea Raportului fără să facă ordine în sală. S-a supărat pe cameramanii care erau aproape de el, pentru că, a spus Toader, aceștia i-ar fi putut filma raportul. Drept urmare, Tudorel Toader le-a cerut cameramanilor să aleagă alt loc unde să stea, în caz contrar amenințând că nu va mai vorbi.

Deranjați de monologul lui Tudorel Toader, jurnaliștii au reacționat. Ionela Arcanu (Realitatea TV) și Cătălin Tolontan (Gazeta Sporturilor) au fost printre cei care au încercat să îl determine pe ministru să răspundă întrebărilor. Fără succes, însă. Tudorel Toader a continuat să vorbească și să ignore întrebările jurnaliștilor.