MENIU

Descoperire şocantă în cazul românului ucis la Londra de Revelion! De ce a fost omorât

Tudor Simionov

Tudor Simionov, canotor şi practicant al artelor marţiale, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde lucra ca bouncer la un club de noapte. 

Tudor Simionov, canotor şi practicant al artelor marţiale, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde lucra ca bouncer la un club de noapte. El şi-a apărat colegii de un grup de atacatori ce aveau cuţite. Din acest motiv, este considerat un erou.

Tudor Simionov a fost ucis, de fapt, pentru o sumă neînsemnată, a scris prosport.ro. Prietenul vechi şi fostul coleg de antrenament, Teodor Emanual Constantin, e contrariat că Tudor a ales să asigure paza în noaptea de Revelion pentru 450 de euro.

"Din câte ştiu, Tudor avea o situaţie bună, nu avea nevoie de bani. Făcea sport din pasiune. Sărea să ajute oameni în dificultate. Nu provoca niciodată. Odată, s-a bătut cu nişte muncitori pentru o femeie şi a ieşit cam şifonat. În Anglia, Tudor era, de fapt, bouncer, supraveghea intrarea în club, nu era bodyguard", a spus acesta pentru Libertatea.

Tudor era canotor, dar şi un bun practicant de kickboxing, iar specialiştii din artele marţiale au oferit detalii importante:

"Ar fi putut scăpa cu viaţă din incidentul de pe 1 ianuarie, dacă ar fi cunoscut câteva reguli elementare. Tudor nu avea experienţă de bodyguard. În ţară nu a făcut aşa ceva. Lucra la firma unor chinezi, Everpro, ca manager al parcului auto. În puţinul lui timp liber îi plăcea să se mai şi distreze. Era trecut însă prin lupte cu cuţite pe stradă, chiar l-a deposedat de cuţit pe unul dintre atacatorii de la Londra.

Din păcate, lipsa experienţei l-a costat viaţa. Un bodyguard calificat n-ar fi acceptat niciodată să lucreze fără vestă anticuţit şi fără mănuşi de protecţie!”.

Mai multe articole despre:
Londra revelion român ucis Tudor Simionov