MENIU

Tudor Duma, dealerul lui Vlad Pascu, vrea cu orice preț să scape de arest! Ce le-a promis magistraților, în cazul unui verdic pozitiv

Tudor Duma, zis Maru(foto: Inquam Photos/Octav Ganea)

Dealerul lui Vlad Pascu vrea cu orice preț să fie eliberat. Traficantul are planuri grandioase dincolo de gratii și se teme ca măsurile preventive îi vor afecta viitorul. Tudor Duma a primit între timp și o ofertă de angajare și a promis ca se va schimba. 

După luni întregi petrecute în arestul preventiv, Tudor Duma ar putea să fie eliberat. Acesta a încercat recent să îi convingă pe magistrați să renunțe la măsura arestului preventi, spunând că are un viitor întreg în față și că vrea să înceapă o nouă viață.

În timpul audierilor, acesta a declarat că regretă tot ceea ce a făcut. El justifică, practic, acțiunile spunând că în momentul în care a comis acele fapte era consumator de droguri. În plus, în fața magistraților, acesta a afirmat că îi pare foarte rău deoarece a avut posibilitatea la un moment dat să se interneze la o clinică de dezintoxicare, însă a refuzat să facă acest lucru deoarece avea mai multe probleme. 

Procurorii din Mangalia cer STRĂMUTAREA dosarului Vlad Pascu! Șoferul drogat a recunoscut acuzațiile!

Tudor Duma le-a mai spus magistraților că dacă îi vor asculta  rugămintea și vor veni cu o măsură mai blândă, el va respecta toate regulile, nu va vorbi cu nimeni din acest dosar și cea mai mare parte din timp o va petrece cu familia lui.

În urmă cu câteva luni, acesta a intrat prin efracție într-o farmacie a unui spital din Capitală și a filmat acest lucru în timp ce fura mai multe substanțe. 

Judecătoarea din dosarul Vlad Pascu, cea care a întrebat dacă băiatul decedat se află în sală, se va ocupa în continuare de proces!

Până la vârsta de 19 ani s-a stabilit că avea pe numele lui deschise mai multe dosare penale. Vorbim despre 6 dosare penale și ar fi deținut mai multe arme albe. 

Citește și Prietenii lui Vlad Pascu l-au turnat: în noaptea tragediei, beizadeaua făcea drifturi și se droga. Detalii șocante din motivarea judecătorilor