MENIU

Goarna Rusiei o laudă pe Dăncilă: "Le-a rupt gura! Rafale nimicitoare pentru atacatorii României"

Viorica Dancila

Organul oficial de propagandă a Rusiei, finanțat de Kremlin, o laudă pe Viorica Dăncilă după discursul din Parlamentul European.

Premierul Viorica Dăncilă a avut un discurs belicos în Parlamentul European, început prin fraza "nu am venit să dau socoteală", care a fost pe placul presei finanțate de Kremlin:

"Surprinzătoarea politiciană cu aparenţe modeste a început brusc, trimiţând de la început parlamentarii europeni în corzi: "Nu am venit să dau socoteală"!, relatează Sputnik, oficiosul rusesc, prestaţia premierului României.

Autorul articolului consideră că discursul lui Dăncilă a avut "valenţe epice" şi a fost, poate, cel mai bun discurs ţinut de un politician român de la tribuna Parlamentului European. "A fost o lecţie de demnitate", a mai scris autorul.

"Premierul României le-a mai dat o ultimă lecție celor ce vor ca România să fie o colonie: "Vrem să vă fim parteneri, dar vrem să vă fim parteneri egali", a încheiat Viorica Dăncilă discursul care a uimit Parlamentul European", se mai spune în articolul citat.

Mai multe articole despre:
Viorica Dăncilă