MENIU

Triplu asasinat: Suspectul a fost capturat de polițiști

Suspectul în cazul unui triplu asasinat din Cartierul Viile Noi din Constanța a fost prins de către polițiști la intrarea într-o comună situată la 15 km de municipiul Constanța, potrivit AGERPRES.

După conturarea primelor supoziții legate de posibilul criminal, Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Constanța a instituit filtre, miercuri seară, la toate ieșirile de pe căile de acces rutiere din municipiul Constanța și în gara feroviară pentru a identifica și reține un suspect de triplu asasinat.

Potrivit IPJ Constanța, Ștefan Alexandru Stoica, de 34 de ani, este principalul suspect în cazul uciderii cu lovituri de cuțit și lovituri cu corp contondent a două femei (bunica și mătușa sa), dar și a vărului său de 19 ani. Triplul asasinat a fost comis în imobilul cu numărul 14 de pe strada Șoseaua din Vii, unde locuiau bunica și mătușa lui.

Eliberat în urmă cu zece zile din Penitenciarul Poarta Albă, unde a fost închis pentru tâlhărie, presupusul criminal era cunoscut ca dependent de droguri și afecțiuni psihice, fiind internat de mai multe ori la Spitalul Penitenciar Poarta Albă pe perioada detenției. De asemenea, vecinii îl caracterizează drept o persoană violentă și agresivă.

Inițial, anchetatorii au presupus că victima de sex masculin ar fi fost chiar Ștefan Alexandru Stoica, suspectând că ar fi avut loc un dublu omor și o sinucidere, însă, la identificarea cadavrelor, o rudă a precizat că bărbatul mort nu este presupusul criminal, ci un văr al acestuia.

Oribilele crime au fost descoperite de un membru al familiei venit în vizită, care a alertat poliția prin numărul unic de urgență 112.

Mai multe articole despre:
asasinat suspect capturat triplu