MENIU

Tren deraiat între Călărași și Ciulnița. Traficul feroviar în zonă, reluat după mai multe ore

Circulaţia feroviară a fost blocată dimineață și în cursul zilei pe secţiunea de cale ferată 802, din cauza unui tren care a deraiat la kilometrul 12+780, pe ruta Călăraşi - Ciulniţa. Pasagerii trenurilor care circulă, luni dimineața, pe relația Ciulnița - Călărași Sud, au fost transportați cu mijloace auto.

UPDATE: CFR a anunțat că, începând cu ora 15.48, a fost redeschisă linia secundară Ciulnița - Călărași Sud. Primul tren înscris în circulație a fost R 8596, cu plecare din stația Călărași Sud, la ora 16.35.

În cursul acestei dimineți un vagon din compunerea unui tren privat de marfă a deraiat de un boghiu între stațiile Ciulnița și Călărași Nord, iar până la finalizarea operațiunilor de ridicare a vagonului pe șină și de retragere a trenului de marfă din această zonă, pe relația Ciulnița - Călărași Sud s-a asigurat transbordarea pasagerilor cu mijloace auto.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au avut ca principal scop asigurarea continuității traficului și redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

Mai multe articole despre:
Călăraşi CFR tren deraiat Ciulnița