MENIU

Tren de călători în flăcări, în Ploiești, Gara de Vest. Panică printre pasageri, pompierii intervin cu două autospeciale

Incendiu produs la un tren de călători, în Ploiești, Gara de Vest. Foto: Facebook

La nici trei zile după ce o locomotivă a luat foc în gara Dumbrăveni, județul Sibiu, încă un tren a fost cuprins de flăcări astăzi, în Ploiești, Gara de Vest . De data aceasta, incendiul se manifestă la nivelul vagoanelor, provocând panică printre călători. Intervenția este dinamică și se desfășoară contra cronometru, având în vedere situația gravă.

Un incendiu produs la un tren de călători în Gara de Vest din Ploiești a cauzat panică în rândul pasagerilor și a mobilizat autoritățile de intervenție. Din fericire, din informațiile preliminare, toți pasagerii s-au autoevacuat în siguranță, ceea ce a permis forțelor de intervenție să se concentreze asupra localizării și stingerii incendiului.

Autoritățile au fost mobilizate prompt pentru a face față situației de urgență. O autospecială de stingere cu pulbere, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au fost chemate la fața locului pentru a ajuta în intervenția de stingere a incendiului și pentru a asigura siguranța pasagerilor, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

Garnitura de tren aparţine unui operator privat, a mai precizat sursa citată.

Locomotivă în flăcări, în gara Dumbrăveni. Luptă contra cronometru cu incendiul

Mai multe articole despre:
tren incendiu tren tren in flacari pompieri isu