MENIU

Trei tineri, găsiți morți la câteva ore după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț! Accidentul, extrem de violent: doi dintre ei, identificați doar după acte

Accident

Trei tineri din județul Constanța au murit după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț, la ieșirea din satul Cuza Vodă. Cumplitul accident a avut loc în timpul nopții, însă a fost descoperit abia dimineață de un martor care trecea prin zonă. Poliția investighează tragedia. 

Ceața densă din Constanța le-ar fi limitat vizibilitatea, iar într-o curbă, mașina a derapat, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț adânc de irigații. Niciunul nu a supraviețuit impactului.

Din primele informații, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Cei trei bărbați aflați la bord, cu vârste cuprinse între 32 si 43 de ani nu purtau centura de siguranță. Un martor le-a declarat polițiștilor că toți trei băuseră în garajul unuia dintre ei înainte de a pleca cu mașina.

Accidentul a fost atât de violent încât doar doi dintre tinerii decedați au putut fi identificați și asta în baza documentelor găsite asupra lor. Polițiștii de la Rutieră au preluat ancheta și investighează cauzele producerii tragediei. 

Mai multe articole despre:
tineri morti sant accident constanta