MENIU

Accident sângeros provocat de un bărbat fără permis de conducere: 3 răniți

Trei persoane au fost rănite după ce conducătorul unui tractor a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure. 

Accidentul a avut loc luni, în afara localității bihorene Marghita. Deși șoferul autoturismului a încercat să evite impactul, acesta a acroșat partea din spate a remorcii, iar apoi s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

„Un un bărbat de 45 de ani, din comuna Viișoara, județul Bihor, în timp ce conducea pe direcția Viișoara – Marghita un tractor cu care tracta o remorcă agricolă fără număr de înregistrare, fără a poseda permis de conducere, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga spre un drum lateral. Astfel, l-a determinat să vireze dreapta pe un tânăr de 19 ani, din municipiul Marghita, care conducea un autoturism și se afla în depășirea regulamentară a tractorului, pentru a evita impactul frontal cu tractorul”, a declarat comisarul IPJ Bihor, Alina Dinu, potrivit bihon.ro

În urma impactului, șoferul și două pasagere din autoturism au fost rănite. La locul indicat de apelant au fost mobilizate operativ două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu o ambulanță de tip B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Mai multe articole despre:
accident permis de conducere tractor