MENIU

Elevii care au închis un minor de 12 ani într-o cușcă, la o școală din Bacău, s-au ales cu DOSAR PENAL! Ce ACUZAȚII li se aduc

Poliție - imagine arhivă

Poliţiştii din Bacău anunţă că propun procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău trimiterea în judecată a trei adolescenţi care, anul trecut, au băgat un elev de 12 într-o cuşcă metalică, l-au închis acolo şi au strigat la el „câine rău!”. Cei trei, cu vârste de până la 16 ani, sunt acuzaţi de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

La data de 11 Aprilie 2022, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Parincea au fost sesizați prin plângere scrisă de către un bărbat de 46 de ani, cu privire la faptul că, fiul său, de 12 ani, ar fi fost introdus intr-un spațiu închis, de alți elevi, relatează realitateadebacau.net.

“Din cercetări a reieșit faptul că, la terminarea orelor de curs, în timp ce minorul aștepta autobuzul în stație, ar fi fost abordat de 4 elevi, cu vârste cuprinse între 13 și 15, ulterior fiind închis într-un spațiu destinat colectării recipientelor din plastic, de pe terenul destinat activităților școlare.

A fost întocmit dosar penal în care au fost efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate. Polițiștii au desfășurat, în această perioadă, activitați specifice cauzelor cu minori. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunerea de trimitere în judecată a 3 dintre tineri,” a transmis IPJ Bacau.

Un tată acuză. La un an de când fiul i-a fost închis într-o cușcă, de colegii de școală, poliția și conducerea unității n-au făcut nimic

Mai multe articole despre:
elevi minor cusca scoala bacau dosar penal