MENIU

Trei drumuri sunt blocate, în această dimineață - Ce se întâmplă pe autostrada Soarelui, drumul spre mare

Autostrada soarelui

Vremea rea din ultimele zile a dus la probleme pe trei sosele din Romania. Mai mult, e aglomeratie si pe drumul spre mare. Iata care e situatia traficului la aceasta ora,

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră sunt semnalate două drumuri naționale , respectiv un drum județean cu circulația rutieră întreruptă ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. Este vorba despre:

 

- DN66A Uricani – Câmpul lui Neag, la kilometrul 27+900 de metri, în județul Hunedoara (traficul auto este deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului);

 

- DN1R, localitatea Sâncraiu, județul Cluj (circulația rutieră este deviate pe DJ 126, prin localitate);

 

- DJ 672C, localitatea Runcu, județul Gorj.

 

Pentru a permite desfășurarea unei competiții automobilistice, astăzi, în intervalul orar 09.30 – 16.30, vor fi instituite restricții de circulație pe DN7C (Transfăgărășan), pe tronsonul kilometric 62 (Barajul Vidraru) – 104 (Conacul Ursului).

 

Valorile de trafic pe centura Capitalei sunt crescute la această oră dinspre localitatea Glina către Autostrada A2 (localitatea Manolache). Având în vedere vremea frumoasă din acest week-end, se preconizează că traficul auto către litoral va fi intens.

Mai multe articole despre: