MENIU

Trei copii au murit într-un incendiu provocat de mamă. Femeia, aproape linșată la mormântul lor

Sursa foto: zhd.ro

Cei trei copii cu vârste între un an şi 10 ani, care au murit în urma incendiului ce le-a cuprins apartamentul, în timp ce mama acestora îi încuiase în locuinţă şi ieşise la cumpărături, au fost înmormântaţi astăzi în Uricani. Femeia a venit, din spital, să îşi conducă pruncii pe ultimul drum, însă la groapă a fost aproape linşată de rude, scrie Adevarul.

Înmormântarea celor trei copii, ucişi în incendiul care le-a cuprins locuinţa din Uricani, a avut loc astăzi în cimitirul oraşului din Valea Jiului. Alina Ardelean, mama celor trei, internată în spital după ce a căzut din cauza stării de ebrietate în care se afla şi şi-a fracturat bazinul, a fost adusă la înmormântarea pruncilor săi.

La vederea femeii, oamenii strânşi în cimitir au început să huiduie. Unii dintre cei prezenţi s-au năpustit asupra ei, şi aproape au linşat-o. Rudele i-au reproşat că şi-a lăsat copiii închişi în apartamentul în flăcări şi ca în vremea în care a avut loc incendiul ce a dus la moartea celor trei minori era de negăsit. „Am fugit de frică.

De frica oamenilor”, a mărturisit Alina Ardelean, adăugând că a lipsit circa două ore de acasă, lăsându-i pe copii nesupravegheaţi. „Mă simt foarte prost”, a mai spus femeia. Alina Ardelean a mai avut doi copii care în urmă cu 12 ani au fost ucişi de primul ei soţ, iarcadavrele le-au fost îngropate în curtea casei. Femeia mai are o fiică minoră. Aceasta a fost luată în plasament de urgenţă de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara.