MENIU

Trei cadre medicale din Timișoara, confirmate COVID după vaccinare

Trei cadre medicale din Timișoara, confirmate COVID după vaccinare

Un medic, o asistentă și un alt angajat de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara au fost diagnosticați cu COVID-19 după ce s-au vaccinat împotriva virusului, potrivit Realitatea Plus. 

Potrivit sursei citate, cei trei s-au contaminat între momentul ultimei testări și cel al vaccinări, fără să prezinte însă simptome.

”Era în cursul bolii deja. Am vaccinat aceste persoane şi când au prezentat simptome minore, le-am găsit pozitive. Dar nu este în contextul vaccinării. Credem că dinainte au contactat virusul, dar erau asimptomatici. Acum sunt stabili, au simptome minore”, a declarat medicul Cristian Oancea, pentru News.ro.

Campania de vaccinare impotriva COVID-19, in randul personalului medical din Timisoara si din judetul Timis, continua. Numai in ultimele 24 de ore s-au vaccinat aproape 1.000 de medici, asistente si ingrijitoare.

Un caz similiar, de detectare a viruslui după vaccinare s-a consemnat la Iași, unde chiar fosta șefă a a Secției de Infecțioase, medicul Carmen Dorobăț, a fost confirmată pozitiv la testul COVID: