MENIU

Britanicii de la Travel Channel promovează Delta Dunării şi alte regiuni din România

Serie de emsiuni despre România

Delta Dunării şi alte regiuni din România, între care Braşov, Cluj şi Bucureşti, vor fi promovate prin intermediul gastronomiei şi vinurilor româneşti, într-o serie intitulată "Food and Wine Adventures: Romania", care va fi difuzată anul viitor la nivel internaţional de televiziunea Travel Channel.

Compania Scripps Networks Interactive, care deţine Travel Channel, şi compania de producţie Tuesday's Child lucrează în prezent la realizarea seriei "Food and Wine Adventures: Romania", care va cuprinde şase episoade de câte 30 de minute, după cum a declarat, pentru MEDIAFAX, producătorul Eoin O'Shea, care se află în prezent în România pentru a finaliza filmările la acest proiect.

Noua serie de documentare "Food and Wine Adventures: Romania" va fi difuzată în prima parte a lui 2015 la televiziunea Travel Channel, care este retransmisă şi în România.

"Food and Wine Adventures: Romania" îşi propune să continue campania de promovare a României, prin intermediul Travel Channel, începută prin trilogia documentară "Wild Carpathia", care a fost difuzată în perioada 2011 - 2013, la nivel internaţional, de această televiziune.

"Este un program despre mâncarea şi vinul românesc, iar prezentatorii sunt Jenny Powell, o cunoscută prezentatoare de televiziune din Marea Britanie, şi Olivier Magny, un expert în vinuri din Paris", a declarat pentru Mediafax producătorul Eoin O'Shea.

Spre deosebire de seria "Wild Carpathia" de la Travel Channel, în care România a fost promovată şi prin intermediul unor personalităţi precum prinţul Charles al Marii Britanii, principesa Margareta şi Ivan Patzaichin, noul serial "Food and Wine Adventures: Romania" nu va pune accentul pe astfel de persoane celebre.

"Încercăm să facem cunoscuţi în această serie oamenii din spatele cortinei. Am încercat pe cât posibil să căutăm lucrurile ascunse şi oamenii de zi cu zi", a explicat producătorul Eoin O'Shea.

Echipa lui Eoin O'Shea a filmat timp de aproximativ patru săptămâni în şase zone din România (Constanţa - Delta Dunării, Braşov, Baia Mare, Arad, Cluj-Napoca şi Bucureşti), urmând să încheie filmările vineri seară în Centrul Vechi din Bucureşti.

Mai multe articole despre:
Travel Channel