MENIU

Trapperul Yakki și-a bătut cu sălbăticie iubita, într-un acces de gelozie. Tânărul de 20 de ani a primit ordin de restricție

Trapperul Yakki/ Captură foto Instagram

Un celebru trapper este în mijlocul unui scandal monstru. Acesta este acuzat că și-a bătut cu sălbăticie iubita. Din primele informații, individul de 20 de ani ar fi fost gelos, iar într-un moment de furie s-a năpustit asupra iubitei. Polițiștii au emis acum un ordin de restricție pe numele agresorului. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Conflictul dintre Mihai Denis Duțoniu, cunoscut în spațiul public drept Yakki, și fata de 19 ani a pornit pe fondul geloziei.

Speriată și bătută, iubita acestuia a fugit la o vecină. Cunoscutul trapper nu a ținut cont și a intrat în casa femeii, unde a distrus mai multe obiecte și a lovit-o din nou pe fată.

Vecinii au sunat de urgență la 112, iar un echipaj de poliție a ajuns la fața locului.

După ce a fost aplanat conflictul, cei doi au fost duși la secția de poliție pentru audieri. Trapperul s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu de 5 zile și a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele tânărului s-a deschis un dosar penal. 

Mai multe articole despre:
trapper yakki iubita batuta criza gelozie politie