MENIU

Trandafirul zodiacului: e frumoasă, dar înţeapă! Ea e cea mai irezistibilă femeie. Cum o cucereşti

Trandafirul zodiacului: e frumoasă, dar înţeapă! Ea e cea mai irezistibilă femeie. Cum o cucereşti

Iubirea pentru un trandafir este periculoasă: petalele sale catifelate îţi vor fura inima fără ca tu să poţi să li te împotriveşti, dar „nimbul” de spini te va înţepa cu violenţă, demonstrând mai bine decât orice zicala că „dragostea doare”.

Aşa stau lucrurile şi cu sentimentele pe care le nutreşti pentru nativa-vedetă de azi: e frumoasă, plină de senzualitate şi de farmec, dar capabilă să te înţepe cu spinii săi de fiecare dată când vei îndrăzni să îi depăşeşti limitele!

Nu te mai lăsăm să „fierbi” şi îţi deconspirăm cine este această femeie irezistibilă, dar periculoasă: e vorba despre nativa Scorpion!

Aşa cum trandafirul a fost încununat floarea-regină a zodiacului, graţie frumuseţii sale desăvârşite şi parfumului îmbătător, şi nativa din Scorpion are toate motivele să se numească cea mai bună iubită! Cu greu există femeie care să reprezinte o ameninţare faţă de puterea sa de seducţie: aşa cum trandafirul vrăjeşte de la prima privire, şi ea va pune stăpânire pe inima bărbaţilor, de la întâia ocheadă aruncată.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop scorpion cea mai frumoasa femeie