MENIU

Traian Berbeceanu: Pavilionul afectat de incendiul de la ”Matei Balș” a fost recent renovat

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu. Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat vineri dimineață, la Realitatea Plus, că pavilionul afectat de incendiul devastator de la ”Matei Balș” a fost recent renovat și avea instalații conform standardelor cerute.

”La acest moment se fac cercetări la fața locului de specialiști din cadrul Serviciului Omoruri. 
Este o situație nefericită care ne afectează pe toți, inclusiv pe autorități. Echipa medicală de la ”Matei Balș” a fost din prima zi în lupta anti-Covid în linia I. 

Nu pot să confirm sau să infirm informațiile legate de aerotermă, echipa de cercetare va confirma activitățile specifice. 
După cum a comunicat primarul Nicușor Dan, este o problemă cu apa caldă și căldura în București. Cred că și la ”Matei Balș”, însă nu știu dacă pavilionul respectiv era afectat de lipsa de căldură. 

SURSE: Incendiul de la "Matei Balș" ar fi izbucnit de la o aerotermă

Din informațiile pe care le-am obținut în această dimineață la fața locului, pavilionul a fost recent renovat și avea instalații conform standardelor obținute la acea dată. Așteptăm rezultatele anchetelor și abia după aceea vom trage concluzii.

Din păcate, rețeaua medicală pe care o avem, infrastructura din rețeaua medicală este cea pe care o cunoaștem cu toții. Am încredere totală că vom face pași importanți în această direcție”, a declarat Berbeceanu la Realitatea Plus. 

Citește și: ”INCENDIU la Spitalul Matei Balș, din Capitală. 4 morți, peste 120 de pacienți EVACUAȚI. Corpul de control al Premierului, trimis la spital”