MENIU

Traian Băsescu, veşti despre moţiune

Traian Basescu

Senatorul Traian Băsescu susţine că moţiunea de cenzură depusă vineri de USR nu mai are nicio şansă să treacă, iar momentul moţiunii a fost în septembrie, când liderul PMP, Eugen Tomac, a trimis proiectul acesteia la PNL şi USR.

"Au aşteptat până când au fost siguri de eşec! Am văzut liderii opoziţiei, Orban, Barna şi Tomac la televizor. Erau ţanţoşi şi plini de importantă pentru că au depus o moţiune de cenzură împotriva guvernului. Săracii, se fac a fi opozanţi. Realitatea tristă este că, dacă Orban şi Barna nu sunt într-un blat cu PSD-ul, atunci sunt proşti (politicieni?) de-a binelea mai ales atunci când evaluează şansele de reuşită ale moţiunii. Momentul moţiunii a fost în septembrie, atunci când autorităţile intrau în curţile oamenilor şi le luau porcii, atunci când evenimentele din 10 August din Piaţa Victoriei erau încă proaspete, atunci când ALDE se distanţa de PSD pentru că lui Tăriceanu i se umflase capul şi în oportunismul lui proverbial credea că numai Dragnea este penal şi el nu, atunci când UDMR nu-şi rezolvase problema predării Limbii Române în şcolile de Limba Maghiară de către profesori calificaţi pentru predarea Limbii Române şi ameninţau cu ruperea protocolului, atunci când Bădălău îi trimitea scrisori deschise lui Dragnea, Gabriela Firea cerea demisia lui Carmen Dan iar puciştii se aliniau în spatele lui Stănescu", a scris, vineri, pe Facebook, Traian Băsescu.

Fostul preşedinte aminteşte că în septembrie a argumentat că atunci trebuia depusă o moţiune de cenzură, însă lideri ai PNL şi USR i-au replicat că nu era momentul.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu veşti despre moţiune