MENIU

Tragedie: Un tânăr i-a spulberat cu mașina pe cei doi prieteni cu care băuse

Accident tragic

Un tânăr în vârstă de 19 ani, a murit, vineri seară, iar prietenul lui de 26 de ani, este în stare gravă la spital după ce aceștia au fost loviți de o mașină condusă de un prieten de-al lor. Accidentul s-a petrecut în satul Crăguiești, comuna Sisești, Mehedinți.

Prietenul acestora a băut cu cei doi colegi, acasă la unul dintre ei. Toți trei au plecat apoi la barul din sat, de unde șoferul vinovat a plecat la un prieten din alt sat.

La întoarcere a vrut să se oprească din nou la bar, unde-și lăsase ceilalți prieteni. Doar că aceștia s-au pornit spre case pe jos. Din cauza neadaptării la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit șoseaua, acrosându-i pe cei doi care mergeau pe marginea drumului.

În urma evenimentului, un tânăr a decedat pe loc, iar altul este în stare gravă la spital. Conform ziuaconstanta.ro, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele șoferului a fost deschis doasar penal pentru ucidere și vâtâmare corporală din culpă, dar și conducere sub influența băuturilor alcoolice.