MENIU

Tragedie pe șoselele din jud. Ialomița: Un bărbat a murit și o femeie a fost grav rănită după o ciocnire frontală

Tragedie pe șoselele din jud. Ialomița: Un bărbat a murit și o femeie a fost grav rănită după o ciocnire frontală Foto: IPJ Ialomița

Un bărbat a murit și o femeie a fost transportată la spital în urma unui accident rutier produs sâmbătă în județul Ialomița, pe Drumul național 2A, anunță realitateadeialomita.net.

 

Accidentul a avut loc în satul Misleanu din localitatea Pereți.

În coliziune au fost implicate un autocamion și un autoturism. Din primele informații, soferul auto în timp ce se afla în depășire a intrat frontal în autocamionul care circula regulamentar din sens opus.

Au intervenit la fața loculuiau ajuns trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanța SMURD și un echipaj SAJ Ialomița- substația Slobozia.

Șoferul autoturismului,  de 53 ani, a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, Din nefericire nu a putut fi salvat, fiind declarat decedat de echipajul SAJ de la locul intervenției. Citește continuarea pe realitateadeialomita.net.