MENIU

Tragedie. O mașină cu patru tineri a plonjat într-un lac de lângă Arad. Două fete au murit

<p>Tragedie la Arad. Patru tineri au plonjat &icirc;n lac</p>
<p>Tragedie la Arad. Patru tineri au plonjat &icirc;n lac</p>
<p>Tragedie la Arad. Patru tineri au plonjat &icirc;n lac</p>
<p>Tragedie la Arad. Patru tineri au plonjat &icirc;n lac</p>
Masina plonjata &icirc;n Arad
<p>Tragedie la Arad. Patru tineri au plonjat &icirc;n lac</p>

Tragedie la Arad. O mașină în care se aflau patru tineri, doi băieți și două fete a plonjat duminică seara în lacul Ghioroc. Deși medicii au încercat timp de peste două ore să le resusciteze, cele două fete de 24 și 26 de ani au fost declarate decedate la Spitalul Judeţean din Arad.

Tragedie Cei patru tineri din Timiș se deplasau cu mașina pe un drum de pământ aflat în sudul lacului Ghioroc. Din câte se pare mașina „a zburat" de pe șosea direct în lacul Ghioroc, diferența de nivel fiind de 15 metri. Fetele se aflau pe locurile din față ale mașinii, iar băieții care au ieșit să se salveze stăteau în spate.

Deocamdată nu se cunosc motivele care au dus la ieșirea de drum, mașina plonjând în apele lacului. Martorii au relatat că mașina s-a oprit în vegetație, la aproximativ 1 metru de la mal.

Tinerele aflate pe locurile din față a mașinii, au vârstele de 24 și 26 de ani, iar scafandrii au găsit-o pe cea din dreapta prinsă în centura de siguranță. Băieții care au reușit să se salveze și să apeleze serviciul de urgență 112 au 18, respectiv 27 de ani.

Fetele de 24 și 26 de ani au fost declarate decedate aproape de miezul nopții de duminică spre luni. Deși s-a încercat resuscitarea celor două tinere pentru mai bine de două ore, inevitabilul s-a produs, informează Aradon.ro.

La ora 23:55 ambele tinere, una de 24 de ani care se și afla la volanul BMW-ului și una de 26 de ani care era pasageră pe scaunul din dreapta șoferiței, au fost declarate decedate. Din păcate rănile survenite de cele două, dar și faptul că au putut fi scoase din apa rece a lacului Ghioroc după 25 de minute le-au fost fatale.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că pe un drum agricol aflat pe marginea lacului Ghioroc, o tânără din Timiș în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare ajungând în lac.
Doi tineri care se aflau în autoturism au reușit să iasă, iar pentru cele două fete blocate în mașină au intervenit echipajele de salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.Se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului. Cu privire la acțiunile pe care la desfășurau tinerii pe drumul agricol, deocamdată nu se cunosc detalii", a declarat inspector principal Lorena Radu – purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Mai multe articole despre:
mașină în lac