MENIU

Tragedie la Neptun. Un tânăr care urma să se căsătorească s-a înecat, unchiul său s-a salvat

Tânărul de 24 de ani din Bucuresti a intrat în marea învolburată, într-o zonă unde curenții sunt extrem de puternici. Nu a luat în seamă nici steagul roșu arborat pe plaja din Neptun, nici sfaturile salvamarilor care le cereau turiștilor să rămână la mal.

Tânărul a intrat în apa impreuna cu unchiul său, însă la un moment dat un val i-a dezechilibrat pe amândoi. Bărbatul a încercat sa-si salveze nepotul însă fără nici o șansă.

Totul a avut loc sub ochii îngroziți ai iubitei și ai tatălui tânărului. De pe mal, au sperat încontinuu ca acesta să iasă din valuri în viață.

Alertați de martori, salvamarii au intrat după cel dispărut. L-au căutat zeci de minute, în zadar însă. În scurt timp, pe plajă au venit și scafandrii de la Poliția de Frontieră și ISU Dobrogea.

'Marea este foarte agitata momentan nivi un semn s-a văzut în larg...Marea l-a băgat înapoi la fund...la dig...Curenții foarte puternici speram sa dam de el', a declarat unul dintre scafandrii care au intervenit.

După patru ore de căutări, trupul tânărului a fost zărit de o persoană care i-a alertat pe salvatori.

Din păcate, medicii de pe ambulanță n-au mai putut face nimic și au declarat decesul. Tânărul și iubita lui urmau să se căsătorească în curând.

Mai multe articole despre:
tragedie mare Neptun