MENIU

Tragedie în lumea politică! Un fruntaş liberal, găsit spânzurat. A lăsat un bilet de adio

Tragedie la Alba! Un important politician local a fost găsit spânzurat, miercuri dimineaţă. Este vorba de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că vicepreşedintele CJ Alba s-ar fi sinucis şi a lăsat în urmă un bileţel de adio. ”S-a găsit un bilet în care îşi justifică gestul pe care l-a făcut, ceea ce conduce la faptul că a fost vorba de sinucidere. Pe cadavru, la examinare, nu au fost identificate urme de violenţă. Cadavrul a fost dus la medicina legală pentru examinare”, au precizat surse din IPJ Alba.citate de adevarul.ro.

”Avem o echipă de cercetare la faţa locului. Se pare că este vorba despre o sinucidere”, a spus Luminiţa Prodan.

Alin Cucui a fost reales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba în iunie 2016, prin votul consilierilor judeţeni.

Potrivit presei locale, trupul politicianului a fost găsit chiar de fratele său, în casa părinţilor, în jurul orei 8:00. Alin Cucui avea 41 de ani, era căsătorit şi era tatăl unei fete.

El a candidat pe listele PNL la alegerile din 2016.

Deputatul PNL de Alba Corneliu Olar a spus gestul tragic pe seama unei căderi psihice. ”Eu zic că o cădere psihică, nu s-a putut stăpâni... Sunt şi asteniile astea de primăvară şi pe mulţi îi atacă aşa, prin surprindere. Cred că şi dvs aveţi insomnii, însă trebuie să treci peste toate”.

El a mai spus că nu crede că gestul lui Alin Cucui să fi fost motivat de presiuni politice, problemele de familie sau legăturii cu anumiţi afacerişti.

Mai multe articole despre:
Alba PNL