MENIU

Tragedie la Găești: Un copil de 4 ani, găsit înecat în piscină - Era supravegheat de mama vitregă - Mama naturală, șocată, a fugit

Este tragedie în Găești. Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curtea casei, fiind în grija mamei vitrege. Mama naturală a acestuia a dispărut după teribilul incident și este căutată cu echipe sporite de polițiști.

Polițiștii din Găești, Dâmbovița, au fost sesizati, miercuri seară, prin apel la 112, de un bărbat, despre un copil înecat în piscină.

Din primele verificări, s-a stabilit că băiatul de 4 ani, în timp ce se afla în grija mamei vitrege, a fost lăsat nesupravegheat pentru o scurtă perioadă de timp și a căzut în piscina din curtea casei, potrivit dbonline.ro.

A fost resuscitat la fața locului, dar s-a declarat decesul acestuia. Cadavrul minorului nu prezintă urme vizibile de violență. A fost dus la Serviciul Medico-Legal pentru efectuarea necropsiei.

La fata locului a ajuns și mama naturală a minorului, de 33 de ani, care văzându-și copilul mort, ar fi părăsit zona, fiind în stare de tulburare emoțională, potrivit IPJ Dâmbovița.

Mobilizare masivă pentru a o găsi pe femeie. Au început căutările pentru găsirea acesteia cu polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, alături de câine de urmă. Se presupune că ar fi fugit spre câmpul din apropierea casei.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal de ucidere din culpă.