MENIU

Tragedie la Crasna. Un copil de 13 ani și-a pus capăt zilelor

O tragedie inexplicabilă s-a produs joi, 21 mai, în localitatea sălăjeană Crasna. Trupul neînsuflețit al unui copil de 13 ani, elev în clasa a VI-a, a fost găsit spânzurat în podul casei familiei acestuia.

Potrivit informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Maria Cristea, în cauză nu sunt suspiciuni, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere. Trupul copilului a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Zalău în vederea efectuării necropsiei.

Daniel Ardelean, directorul Liceului Tehnologic ”Cserey – Goga” din Crasna, acolo unde copilul era elev, spune că nimic nu anunța gestul extrem al acestuia.

”E-adevărat, avea probleme la învățătură. Rămăsese repetent și anul acesta repeta anul (clasa a VI-a) și avea deja trei – patru corigențe. Însă rezultatele la învățătură nu îl afectau. Săptămâna trecută a fost împreună cu colegii săi într-o excursie în Apuseni și s-a distrat, iar alaltăieri, înainte de a se sinucide, a ieșit la înghețată cu colegii”, explică directorul, citat de voceatransilvaniei.ro.

Potrivit acestuia, copilul provenea dintr-o familie dezorganizată, cu tatăl plecat la muncă în străinătate, având mai mulți frați și confruntându-se, probabil, cu o situație materială precară. El dormea deseori la bunici, fapt ce ar putea explica descoperirea târzie a trupului său.

Mai multe articole despre:
sinucidere sinucidere copil sinucidere Crasna