MENIU

Un polițist de top a murit la doar 37 de ani. A încercat să salveze viața altui om

Mădălin Zamfir era purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș a murit la doar 37 de ani, după ce a stat o săptămână în comă, în urma unui tragic accident. Polițistul a coborât într-un puț proaspăt săpat, pentru a-și salva un prieten, dar din păcate a devenit el însuși victimă.

În data de 23 august, Mădălin Zamfir era cu un prieten care își amenajase o fosă septică și a coborât în ea din motive care nu se cunosc exact. Văzând că după câteva minute amicul său nu dă niciun semn, ofițerul și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a coborât să-și salveze prietenul, dar a rămas și el a rămas blocat.

 

Cineva a sunat la 112, un echipaj SMURD aflat în zona Rucăr, ajungând acolo în aproximativ 20 de minute. Cei doi bărbați au fost extrași din fosa respectivă.

 

Primul dintre ei a fost declarat decedat, în timp ce Mădălin Zamfir a fost transportat de urgență cu un elicpter la un spital din Brașov. Din prima clipă, șansele sale au fost extrem de reduse… Specialiștii spun că fosa respectivă, proaspăt cimentată, a fost acoperită în noaptea de dinainte, iar materialele din care a fost construită au emenat gaze și au redus considerabil cantitatea de oxigen, pentru care cei doi bărbați au fost sufocați în momentul în care au coborât.

 

Mai multe articole despre:
politist mort 37 de ani IPJ Arges madalin zamfir