MENIU

Caz șocant, în jud. Cluj. Un PREOT, tată a 5 copii, s-a sinucis. Ar fi căzut în patima alcoolului

Caz șocant, în jud. Cluj. Un PREOT, tată a 5 copii, s-a sinucis. Ar fi căzut în patima alcoolului

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, tată a cinci copii născuți și un altul nenăscut, a fost găsit spânzurat, în locuința sa din Huedin. Era preot și se pare că, în ultima perioadă, căzuse în patima alcoolului.

Macabra descoperire, potrivit unor surse citate de infohuedin.ro, au făcut-o vecinii preotului, care au și dat alarma. Acesta s-a spânzurat în apartament folosind o frânghie. În urma lui, părintele nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și justifice fapta.

Potrivit șefilor, părintele nu mai profesa de o perioadă de timp. Acesta ceruse concediu fără plată, după ce alcoolul ar fi pus stăpânire pe el.

După efectuarea cercetării la fața locului, cadavrul acestuia a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, pentru efectuarea necropsiei.

„La data de 29 septembrie, în jurul orei 14:10, polițiștii din cadrul Poliției Rurale Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, județul Cluj, a fost găsit un bărbat decedat prin spânzurare. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Huedin, județul Cluj. Acesta a fost găsit decedat în locuință. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, neexistând suspiciuni în acest moment. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții. În cauză continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, a declarat Carmen Pompaș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Mai multe articole despre:
sinucidere sinucidere preot